Over ons

Auto Berlina is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in Alfa Romeo. Wij repareren ook andere merken zoals Volkswagen, Renault, Audi, Bmw, Etc.
Wij werken met officieel gereedschap en beschikken over een originele uitlees-diagnose computer, om zo feilloos de computer van uw auto uit te kunnen lezen en doelgericht eventuele storingen of fouten aan het licht te brengen.

Diensten

Door de vele jaren aan ervaring, bieden wij de volgende diensten aan 

  • Grote- en kleine onderhoudsbeurten aan alle merken (bedrijfs-) auto’s

  • Algemene Periodieke Keuring (APK)

  • Motor revisie 

  • Versnellingsbak revisie

  • Airco service

  • Inbouw alarm-, audio- en navigatieapparatuur

  • Ruitreparatie en vervanging

 

Tijdens deze werkzaamheden werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten en maken wij gebruik van hoogwaardig afstel-, meet-, en testapparatuur. Zo kunnen wij het onderhoud aan uw auto snel en efficiënt uitvoeren, waardoor u uw auto nooit langer kwijt bent dan nodig. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan uw auto behoord het gebruik maken van een leenauto tot de mogelijkheden.

Onderhoud

U bent altijd welkom in onze ordelijke en ruime werkplaats voor het onderhoud van uw auto. Daarbij horen kleine aanpassingen zoals het afstellen van de autoverlichting en het vervangen van uw banden; routinetaken zoals het verversen van de olie, het controleren van het oliepeil, het peil van de koelvloeistof en de ruitensproeistof, controle van de batterij, de schokdempers, de uitlaat, de banden en bandendruk, de verlichting, de transmissie, de ruitenwissers en de remmen.

Bandenservice

U kan bij ons uw versleten of kapotte banden laten vervangen door nieuwe en uw bandendruk laten uitmeten en aanpassen. Wij plaatsen ook winter- en zomerbanden . Laat u uw winterbanden of zomerbanden bij ons vervangen? 

APK Keuring

De APK keuring is de verplichte jaarlijkse keuring van uw auto. Tijdens een APK keuring controleren wij alle zaken die ervoor zorgen dat u zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt.

Wanneer keuren

U hoeft gelukkig niet zelf bij te houden wanneer het weer tijd is voor de APK keuring. De RDW stuurt vroegtijdig een herinnering wanneer uw auto gekeurd moet worden. U kunt zelf ook controleren wanneer het weer tijd is voor de APK Keuring door naar de website van de RDW te gaan. 

https://www.rdw.nl/

Elektronische diagnose

Bij een elektronische diagnose van uw auto worden eventuele foutmeldingen in het geheugen van uw auto opgespoord met gespecialiseerde apparatuur, zodat we meteen weten waar het probleem zich situeert en op de best mogelijke manier kunnen ingrijpen.

Auto verkopen en kopen

Wilt u uw auto verkopen, bijvoorbeeld omdat deze niet meer door de APK komt, reparatie te duur is, de auto te oud wordt of gewoon omdat uw een andere wilt, dan bent uw op het goede adres. Auto Berlina kan de auto voor-, met- of namens u verkopen, of wij kunnen de auto van u kopen.

Verkoop voor- of namens u

Auto’s verkopen vereist kennis van de staat van onderhoud en de marktwaarde. Auto Berlina beschikt over deze kennis en kan uw auto voor u te koop zetten binnen tal van verkoopnetwerken. Wanneer er een geïnteresseerde is kunnen we tevens voor u de onderhandeling waarnemen. Uiteraard maken we vooraf goede afspraken over de minimale verkoopprijs, onze diensten en de kosten van de service van Auto Berlina.